Goddag mand økseskaft tænker du måske efter at have læst overskriften. Et halstørklæde kan bruges til at have om halsen, og det er lige som det. Men gør du det, er du faktisk helt forkert på den. Der er nemlig utrolig mange forskellige måder, hvorpå du kan bruge et halstørklæde – udover at du kan vikle det rundt om halsen for at holde varmen. Vi har fundet fem andre funktioner i samarbejde med Pashminawear, der er en webshop, der har specialiseret sig i at forhandle halstørklæder. 

1. Sjal

Du kan bruge halstørklæder i mange forskellige materialer til at have om skuldrene som et sjal. Det kan både være et tykt halstørklæde i uld, der gør, at du kan holde varmen, og et tyndt halstørklæde i silke, som du kan bruge til en fest. 

2. Nederdel

Et halstørklæde kan I mange tilfælde også nemt bruges som en nederdel, som du vikler som numsen og lårene. Det kan være, at du skal bruge nogle sikkerhedsnåle eller en broche til at holde sammen på halstørklædet, men overordnet vil det være meget nemt for dig. 

3. Kjole

Et stort halstørklæde kan også nemt bruges som en kjole, som du vikler om dig. Der findes en række forskellige måder, hvorpå du kan skabe en kjole ud af et halstørklæde. Det kan for eksempel være ved at binde enderne om nakken eller at binde det omkring brystet. 

4. Taske 

Et stort halstørklæde kan bruges som en taske til at holde på andre ting. Det kan for eksempel være en strandtaske, hvor du har et tæppe, en bog og badetøj i. Det er alle større ting, der sagtens kan ligge i halstørklædetasken. 

5. Ombetrækning af stol

Har du en lænestol, som du er blevet lidt træt af, kan du hurtigt ændre på, hvordan den ser ud ved at lægge et stort halstørklæde over den.