Har I købt en airtrack hjem til eller har I måske overvejet at købe en airtrack? En airtrack er ikke kun for professionelle gymnaster, det er også en madras som man kan få stor glæde af som familie. Læs med her og få inspiration til, hvad I kan bruge jeres airtrack til.

En airtrack bliver ofte sat i forbindelse med elitegymnaster, som har brug for gode madrasser, for at kunne få det perfekte afsæt. En airtrack er genial til alle gymnaster på alle niveauer og til alle familier. Det er en madras, som kan bruges til mange flere ting, end bare det perfekte afsæt.

Der er altså ingen niveau krav for at bruge en airtrack. Du kan være nybegynder eller professionel gymnast, og du vil stadig kunne få stor glæde af din airtrack. Du kan se alle de forskellige airtracks lige her: https://globalairtrack.dk/ – find den der passer bedst til dit behov og niveau.

En airtrack er til voksne og børn i alle aldre

Både forældre, mindre børn og større børn kan morer sig over en airtrack. Det er også en super god madras til en baby og mindre børn, som er i gang med at træne deres motoriske evner. Det er et behagelig underlag at øve balancesansen på, da det er rart at falde på. 

I dag kan iPads og fjernsyn meget let distraherer familier og familiers kvalitetstid sammen. Derfor kan det være nødvendigt at ty til alternativer, så man som familie kan tilbringe god gammeldags kvalitetstid sammen, hvor der kan grines og tumles. 

En airtrack være et godt bud på noget, som kan bidrage til timers leg og sjov for alle. Enten kan I tumle rundt på madrassen sammen inde i stuen eller ude i haven på en god sommerdag. Det er en sjov madras at tumle på, fordi den har lidt samme effekt som en trampolin. Derudover er airtracks super brugervenlige – de er nemme at pumpe op og indstille i hårdhed, og de er nemme at tage med i sommerhus eksempelvis!