Dine medarbejdere er dit firma! Sådan siges det – og sådan er det. De fleste virksomhedsejere har et stort ønske om glade medarbejdere, der trives – det har en altoverskyggende betydning hvad effektivitet, kvalitet, konstruktivitet og kreativitet angår. 

Der findes mange tiltag, der kan få glæden hos staben til at spire. Her fokuseres på et, der er såre simpelt og super sundt – en frugtordning! Og her kan frugtcompagniet.dk levere på lige præcis jeres præmisser.

En frugtordning har flere fordele – lad os til en start nævne det åbenlyse: frugt er sundt. Hvor medarbejderne før tiden fredag formiddag blev forkælet med en spandauer og en kop kaffe, er det nu klokkeklart beviseligt, at den klistrede kage bør udskiftes – og erstattes med eksempelvis frisk frugt.

Frugt har en lang liste helbredsmæssige fordele. Frugt er vitaminbomber, har et højt indhold af de vigtige antioxidanter medsamt kostfibre. Frugtsukker er ikke i sig selv sundere end andet sukker, men det optages langsommere i kroppen, da skræl og frugtkød først skal nedbrydes af kroppen. Et stykke frugt vil altså stadig give dig et energiboost, men modsat en snickers eller en pose Matador Mix, så vil en sød og saftig appelsin have en langtidseffekt. Rent hvidt sukker optages straks, men få dit blodsukker til at falde drastisk hurtigt herefter, hvilket har en kontravirkning – det vil øge din træthed.

Næst nævnes noget, som mange måske ikke umiddelbart tænker over, hvis man siger “frugtordning”; arbejdspladsens indretning. Luk øjnene og tænk et kort øjeblik på, hvor mange gange man i boligmagasiner eller på blogs har set billeder af smukt dekorerede rum, oftest med en eller flere skåle med frisk frugt placeret på både køkken,- sofa,- og spisebord. Arbejdspladsens indretning har faktisk stor betydning, og den indbydende frugtskål er et vigtigt element.

Så hvad ventes der på? Kontakt Frugtcompagniet idag og få et fordelagtigt tilbud om en frugtordning målrettet jer! Vi glæder os til at høre fra jer.