Når man tænker på, at man skal have frisk luft i et lokale, så tænker man, at man kan åbne et vindue for at få noget frisk luft ind, og man kan komme af med den dårlige på den måde.

Dog er det ikke altid lige effektivt nok, så man sætter en blæser ind, så man kan få lidt gennemstrøm af luft i lokalet, så man eventuelt også slipper af med røg i rummet, hvis man har problemer med den slags.

Har man et klimaanlæg, så kan man også indstille det til nogle koldere temperaturer, så man føler, der er friskere i luften i rummet.

Alternativt kan man jo lave lidt gennemtræk, så der virkelig kommer naturligt sug på gennemstrømningen af luften i nogle rum, hvor man er ramt af dårlig luft.

Men de fleste af os vælger nok noget ventilation og indsætter luftrensere for at få god luft i rummene igen.

Men er det egentlig effektivt nok, og kunne man anskaffe sig noget, som gør mere for en?

Ozongeneratorer klarer endnu flere problemer end bare dårlig lugt

En god løsning i denne sammenhæng er at tage fat i en ozongenerator og sætte den op, hvor man ikke alene har problemer med dårlig luft af forskellig type, men hvor man også vil af med bakterier, vira og mikroorganismer, man ikke har lyst til at have i ens rum.

Du læste rigtigt: her får du ikke alene en anordning, som der kan komme af med hørm af alskens typer, men hvor man også får et sundere indeklima i form af, at man kommer bakterier med videre til livs.

Denne ozongenerator går nemlig ind og afliver de her mikroorganismer, samtidig med at man kan komme af med de lugte, som man ikke har lyst til at have.

Derfor ender man ikke alene med at kunne trække vejret igen uden at vrænge på næsen, men det bliver også sundere at opholde sig på stedet, hvor denne generator er.