Et ridecenter kan føre til en livslang karriere

Det er ren statistik, at relativt flere piger end drenge begynder til ridning, så det er ikke for at indlede med en forskelsbehandling af kønnene – det er bare fakta.

Så lad os sige, du er kvinde, som er begyndt til at ridecenter, som kunne være være slettebjerggaardridecenter.dk, i en ung alder, hvad kan det så føre med sig?

For nogle forbliver det bare en hyggelig hobby, hvor man måske har anpart på en hingst, for man rider lidt rundt i omgivelser, i skoven, ved stranden eller inde i en fold, hvis man bor i byerne.

Indenfor kan man prøve galop, trav og andre discipliner med at ride, som kunne være at springe over bukke eller andre forhindringer.

Går man i den historiske retning, så kan man også prøve kræfter med ringridning og måske møde op til stævne i den slags styrkeprøver.

Netop det at have anpart i en hest er også smart, fordi det kan blive en dyr hobby at dyrke på ens egen regning, også selvom man måske har nogle forældre eller andre, der er med til at sponsorere den del, indtil man kan forsørge sig selv med det.

Før man giver sig i kast med at investere i egen hest og videre, så bemærker man ofte, om det lader til at blive en interesse, der bider sig i den lille pige, der startede på dette nævnte ridecenter.

Hvis det så viser sig, at barnet er helt vildt bidt af ridning, så er det nemlig smart at indføre dem for ridning i en tidlig alder, så de måske kan ende med at gå i den professionelle retning.

De ender måske med at tage til opvisning, deltage i stævner og andet, og er man rigtig heldig, så kan man nå helt til OL.

Det er ikke alle, der går hele den vej, men nogen skal jo gøre det – så hvorfor ikke din lille pige?