Få behandlet din afhængighed på et misbrugscenter

advertorial

Har du fået receptpligtig medicin udskrevet hos din læge, for eksempel i forbindelse med angst behandling eller smertelindring – og har du svært ved at lægge medicinen på hylden? Så er der risiko for at du er på vej ind i et pillemisbrug. Og så bør du hurtigst muligt søge professionel hjælp, for eksempel på et misbrugscenter.

Kan jeg blive behandlet for afhængighed af receptpligtig medicin på et misbrugscenter?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja. Det kan godt lade sig gøre at blive behandlet for pillemisbrug på et af landets mange misbrugscentre. Det er blot et spørgsmål om at vælge det rette sted. Og her bør du se dig godt for.

Hvilket behandlingscenter skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge det behandlingscenter som skal forestå din afvænning og misbrugsbehandling bør du vælge et center med speciale inden for behandling af den type misbrug du døjer med.

image

Det er en god idé at vælge et misbrugscenter med en høj succes rate når det kommer til behandling af pillenarkomani. Et sådant misbrugscenter vil typiske benytte sig af Minnesota kuren i forbindelse med behandling.

Denne metode har igennem mange årtier været brugt til afvænning af forskellige former for substans afhængighed, her under især alkoholisme og stof misbrug. Metoden stammer fra USA og baserer sig på Anonyme Alkoholikeres fremgangsmåde, som er blevet forfinet og tilpasset afvænnende behandling af forskere og psykologer.

Når du vælger et behandlingscenter som benytter Minnesota kuren som afsæt for misbrugsbehandling er du garanteret et givende og berigende forløb. Og du får de rette værktøjer til at bygge din tilværelse op på ny, helt uden afhængighed og misbrug.

Kontakt Behandlingscenter Stien med henblik på afvænning

Hos det danske center til behandling af misbrug Behandlingscenter Stien kan du få effektiv misbrugsbehandling med Minnesota kuren – læs mere på behandlingscenter-stien.dk.