Mangler du en vognmand, som kan forestå arbejdet i forbindelse med transport af gods, både eller tungt maskinel? Er du bosiddende i Sønderborg på Als eller i allernærmeste omegn – og har du brug for en udbyder af vognmands tjenester, som befinder sig i nærheden? Så kan du med fordel tage kontakt til FA. A. Keldorf Vognmandsforretning.

Hvordan kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning hjælpe mig?

Hvis du har brug for en fuld logistik eller speditions løsning, som tilgodeser alle din virksomheds behov for håndtering og transport af gods, kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning hjælpe. Hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning lægges der stor vægt på den solide kundeservice, som tilgodeser dine ønsker og behov, og samtidig yder FA. A. Keldorf Vognmandsforretning gerne professionel rådgivning i forhold til løsning af de konkrete opgaver.

Således kan du i samarbejde med din vognmandsforretning på Als tilrettelægge og skræddersy en løsning, som er optimal for begge parter.

Transport og opbevaring af din båd på professionel vis ved FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

En af FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings spidskompetencer er flytning af både. Skal du have søsat din båd eller sat den på land, hjælper FA. A. Keldorf Vognmandsforretning gerne. Ved hjælp af stærke kranbiler og erfarent personel bliver din båd nænsomt og effektivt søsat, landsat og transporteret. Og skulle din båd mangle et sted at overvintre, tilbyder FA. A. Keldorf Vognmandsforretning samtidig opbevaring på firmaets egen lagerplads.

Pladsen er placeret bag FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings egne kontorer, og er således i dagtimerne overvåget af de mange medarbejdere. Om natten tager effektiv videoovervågning over, så din båd står trygt og sikkert hele døgnet rundt. Du kan endvidere benytte dig af pladsens tilbud om elektricitet og rindende vand, hvis du ønsker at reparere på din båd mens den står til opbevaring.

Du kan få mere information på http://www.keldorftransport.dk/