Find din nye parfume – og bestil den online

Er du på jagt efter en ny parfume, som skal få dig til at dufte himmelsk og forførende? Eller skal din nye duft være diskret, og udelukkende fungere som underbygning af din personlige stil i hverdagen? Uanset hvilket formål, din nye parfume skal tjene, er det vigtigt, at du gør dig umage med udvælgelsen.

Du kan ikke bedømme en parfume ud fra dens mærke eller flakonens udformning – og du kan ikke altid stole på de duft prøver, som du får udleveret på et stykke pap i stormagasinet. En parfume udvikler nemlig sin individuelle duft og karakter i samspil med din krops naturlige kemi – det vil sige, de stoffer, der udskilles gennem din hud. Gennem interaktion mellem din krop og parfumen får du således efter et par timer en helt unik duft. Dette betyder samtidig, at du ikke bare bør vælge den parfume, som får din veninde til at dufte fantastisk. Det er nemlig slet ikke sikkert, at den vil fungere for dig, da din krops kemiske sammensætning sandsynligvis er vidt forskellig fra din venindes.

Hvordan finder jeg den rette parfume?

I stedet bør du sætte tid og tålmodighed af til at udvælge den helt rette parfume. Du kan prøve dig frem med udvalgte parfumer i dit lokale parfumeri eller i nærmeste stormagasin. Lad parfumen sidde på huden i et par timer – så kan du bedømme om duften er noget for dig. Du kan eventuelt få din veninde til at hjælpe dig med denne vurdering.

Køb din parfume hos Sephora online

Når du har besluttet dig for, hvilken parfume der virker bedst for dig, kan du med fordel købe den i Sephoras online shop. Her finder du et stort udvalg af parfume fra alle de kendte internationale brands og modehuse. Du kan se hele udvalget, og bestille din parfume online, på sephora.dk