advertorial

Der findes mange forskellige typer af vinduer til sit hjem, men hvad kan de forskellige typer og hvilket skal man vælge? Det vil vi lade op til dig, men vi vil komme ind under nogen af de forskellige muligheder du har at vælge i mellem, og forklare hvad deres egenskaber er, så følg med i tråden her.

sidehængte vinduer

Topstyrede vinduer

Topstyrede vinduer er de mest klassiske og mest sete vinduer i Danmark. De åbner i bunden og så vipper man den op af. De er nemme at rengøre og er med til at sikre en effektiv udluftning i dit hjem, den passer til de fleste hjem og der er mange muligheder for montering.

Sidehængte vinduer

Sidehængte vinduer er monteret med hængsler i siden, og har muligheden for at blive åbnet helt op, frem for topstyrede vinduer som sjældent kan åbnes helt. Så de er en god mulighed for at få frisk luft igennem. Sidehængte vinduer passer til stort set alle hjem og bliver tit valgt hvis der skal foretages en ombygning. 

Dannebrog vinduer

Dannebrogsvinduer er meget udbredt i Danmark og passer til de fleste hus designs i Danmark. De kan fås uden sprosser.

Fastkarm vinduer

Disse vinduer er typisk til stede i stuen for at få ekstra belysning eller udsigt, de har en fast karm som betegnelsen udtrykker og det betyder at de ikke kan åbnes og udgør også typisk et større vinduesparti.

Vision vinduer

Denne type har en meget smal ramme og derfor et større lysindfald en de fleste typer vinduer, de egner sig både til nybygninger eller hvis man skal have moderniseret sit nuværende bolig.

Hvor finder jeg alle disse typer vinduer?

Du kan finde disse typer vinduer stort set over alt på internettet, det er en god ide at starte med en online søgning i dit område, eller bare følge linket her: https://klarvinduer.dk/vinduer/sidehaengte-vinduer