Når der skal laves en eller flere ståltrapper, så er det alfa og omega, at de er lavet korrekt, og at der er styr på de sikkerhedsmæssige aspekter omkring ståltrapperne. Men hvor skal du starte, hvis du skal have lavet en eller flere ståltrapper? Som noget af det første skal du gerne have fat i en smed. En smed har nemlig særlig erfaring med stålarbejde generelt, og herunder også ståltrapper. 

Gennemgå projektet med en smed

Når der skal laves en trappe, så skal dig og smeden selvfølgelig først gennemgå, hvilken type trappe der skal laves. Der findes nemlig mange forskellige typer, og udformningen kan være meget forskellig alt efter typen. Der findes både brandtrapper, flugtvejstrapper, sideløbstrapper, vindeltrapper, spindeltrapper, halvsvingstrapper og mange flere. 

Næste skridt vil selvfølgelig også være, at smeden skal måle op og kende til den præcise lokation af trappen. For trappen skal selvfølgelig tilpasses det område, hvor den skal op. 

Når smeden har alt den information, som er nødvendig, så kan smede gå i gang med at lave selve trappen. Og som et plus vil smeden også kunne hjælpe med at montere trappen, så den sidder lige som den skal. 

Få et uforpligtende tilbud på ståltrapper

Før hele projektet kan gå i gang, så er det selvfølgelig rart at kende prisen for projektet. Du kan derfor også indhente et uforpligtende tilbud på ståltrapper, så du kender til den komplette pris for dine nye trapper. Når du indhenter tilbud, så har du også muligheden for at sammenligne priser mellem flere forskellige firmaer. Det kan nemlig give dig et godt grundlag for at se, hvordan de forskellige firmaer griber opgaven an. 

Når du skal have lavet ståltrapper til din private bolig eller til din arbejdsplads, så er der god hjælp at hente hos forskellige smedefirmaer. Start gerne med at undersøge de muligheder du har lokalt – det kan nemlig gøre processen meget mere overskuelig for dig.