Huden i ansigtet er udsat for mangt og meget i løbet af dagen. Fra om morgenen, hvor den påføres makeup og solcreme, til om aftenen, hvor man ofte falder udmattet om uden lige at få renset huden, vil partikler fra luft forurening, støv og snavs i luften samt solens skarpe uv stråler sætte deres tydelige præg på den udsatte ansigts hud.

Hvis huden ikke får en ordentlig afrensning med jævne mellemrum, vil porerne i hudens overflade hurtigt stoppe til, og give anledning til de ucharmerende hudorme og uren hud (bumser). Når porer og talgkirtler stoppes til, vil bakterier nemlig have gode betingelser for at gro og dermed skabe irritation og betændelse i huden. Og så er det, at du får de væmmelige, røde og hævede bumser, som kun med nød og næppe lader sig dække af makeup.

Kom den urene hud i forkøbet med en professionel ansigtsbehandling

Derfor er det en god idé at få en grundig ansigtsbehandling i ny og næ. Når du booker en ansigtsbehandling hos en professionel kosmetolog eller kosmetiker, er du sikker på, at din hud er i de bedste hænder. Hvis du samtidig sikrer dig, at din kosmetolog bruger de helt rigtige produkter, og der ud over har ekspertise til at tilbyde behandlinger, som passer til præcis din hudtype, er du rigtig godt på vej.

Hvordan foregår en ansigtsbehandling?

Der findes mange forskellige typer ansigtsbehandling – og er din kosmetolog kompetent, vil hun typisk lægge ud med en hudanalyse, og så tilrettelægge behandlingen samt vælge produkterne herefter. En god ansigtsbehandling starter med en grundig afrensning, gerne under damp, så alle urenheder kan komme fri af porer og talgkirtler. Herefter behandles og stimuleres huden med nærende masker og cremer – og slut resultatet er en strålende ren hud, som holder sig smuk i lang tid!

Book tid til en ansigtsbehandling på hayathairbeauty.dk