Det kan være inderligt svært at miste et familiemedlem, en ven eller en blot en bekendt. Du mindes om, hvad man ikke nåede, og hvor meget denne person betød. Heldigvis følger de med dig i dit liv; de er opmærksomme på din dagligdag og ønsker at rådgive. Du har muligheden for at få en livsberigende oplevelse med clairvoyance terapi. Her får du lov til at kontakte dine kære, når en erfaren og professionel clairvoyant skaber en forbindelse mellem levende og død. Der åbnes op for en direkte kontakt til den åndelige verden, hvor hvem end der fremviser sig, vil kunne kommunikere med dig ved hjælp af det tilstedeværende medie. Ønsker du en erfaren og sikker clairvoyance, så bør du vælge Krop Sjæl; https://kropsjael.dk/clairvoyance/.  

Trolig clairvoyance 

Hos det clairvoyante medie Birgitte ved Krop Sjæl, vil du altid mærke en troværdig og behagelig session. Hun har baggrund indenfor sundhedsområdet og bruger denne viden på sin klinik. Birgitte har altid været en sensitiv person, der mærker en sammenhængs kraft mellem vores verden og det hinsides. Hun har et mål om at belære sine kunders om sin krop og sjæl, samt opnåelse af kontakt til de legemligt døde sjæle. Hos Krop Sjæl tilbydes der også healing og sundhedsråd.

Klinikken

Flere metoder for udførelsen

En clairvoyance hos Krop Sjæl tilbydes både som en fysisk session i klinikken og en samtale over telefonen. Du har mulighed for at møde dine kære, men også stille spørgsmål til dit liv og fremtiden. Sessionen kan opstå overvældende, men frygt ikke! Det vil uanset hvad, blive en stor oplevelse. 

Uanset om du vil få lettet din sorg eller få et varmt besøg fra afdøde sjæle, der følger din hverdag, så ønsker Birgitte selvfølgelig at fremme kontakt-opnåelsen til det hinsides. 

Alle sessioner er i beskyttelse af tavshedspligt. Clairvoyance i klinikken foregår i Rødding.