Sådan kan du pifte en kedelig væg op

Der findes ikke noget mere trist at se på end kedelige, hvide vægge. Det skaber ikke noget hygge i rummet og det kan gøre, at rummet føles meget tom. Akustikken kan også være dårlig, og der er heller ikke et personlig præg.  Hvis du står og mangler inspiration til, hvordan du kan pifte et kedeligt rum op, kan du læse med i det her indlæg. 

1. Plakater eller malerier

Plakater eller malerier kan hurtigt pifte en kedelig væg op. Plakater er særlig populære blandt mange i dag, da det er mere billigt end at skulle købe et maleri. Plakater kan også være aftryk af kendte malerier. Ens plakatvalg kan sige meget om den person, man besøger.

Er det enkelt, lidt mere skævt eller noget helt tredje? Der findes mange udbydere af plakater i dag, så du kan finde mange forskellige slags. Du kan købe plakater i forskellige størrelser, alt afhængigt af hvor meget vægplads, du har. Det kan godt give en fed look at sammensætte plakater i forskellige størrelser og prints. 

2. Maling af en enkelt væg

Du kan skabe et æstetisk tiltalende rum ved at male en side af væggen, fremfor hele rummet. Fordi du kun maler den ene side, føles rummet knapt så klemt, end hvis du malede hele rummet. Det kan være i en frisk farve, der sætter stilen an i rummet.

Det kan uanset hvad give lidt spil i rummet, uden det bliver for meget. Du kan kontakte en maler i Fredensborg eller en maler i din nærmeste by, og høre, hvad det skal koste at få malet en væg. Så er du garanteret en væg, der har skarpe kanter og et godt flot resultat. 

3. Planter på væggen

Kombineret med de to ting foroven, så kan vægplanter også give din væg et nyt look. Planter er gode støjdæmpere, så akustikken ikke føles så voldsom. Ligeledes kan de også være godt for indeklimaet, da de indoptager fugten i rummet. Du kan finde levende planter, der er relativ nemme at holde i live. Hvis det er for et kompliceret projekt, så kan du også altid købe kunstige planter.