Sådan matcher du dine smykker med dit outfit

De fleste kvinder elsker at gå med smykker. Der er noget særligt ved at kunne udtrykke sig gennem de helt små og fine ting.

For mange har smykkerne også en særlig betydning. Ud over at de er med til at udstråle til omverdenen, hvem man er, kan de også have en helt særlig plads i ens eget hjerte.

Det gælder fx, hvis man har fået smykkerne af en, man holder af, eller hvis man har købt dem med hjem som souvenir fra udlandet.

Men smykkerne har også den funktion, at de er med til at fuldende dit outfit. Med andre ord er de prikken over i’et, der sætter alle de små ting sammen i en helhed.

Men hvordan er man sikker på, at ens smykker passer til det tøj, man har på? Læs med her, så finder du svaret.

Tænk i farver og former

Som udgangspunkt er der ét vigtigt valg, man skal tage ift. Sine smykker – nemlig hvilket materiale man bruger. Guld og sølv er de mest almindelige, men hvidgulv og rosaguld har også vundet frem.

Hvad man vælger, kan være afhængigt af personlige præferencer og ens udseende, fx hårfarve. Men man kan også være smart og tænke i, om farverne passer til ens outfit.

Hvis man fx går meget i stærke farver som gul og rød, vil guldsmykker ofte passe bedst. Sølvsmykkerne er dog rigtig fine til de lidt mørkere farver som fx blå og grøn.

Hvis man er rigtig modig, kan man også mixe de to materialer og få et unikt look – men man skal passe på, at det ikke bliver for meget.

Less is more

Generelt gælder det, at det er smart ikke at overgøre sine smykker. I stedet for at have en ring på hver finger og fire halskæder på på samme tid, er det ofte mere kraftfuldt at vælge få, men vigtige smykker.