Lider du af smerter forårsaget af skævheder i din krop? Har du forgæves gået til fysioterapeut uden at føle at det rigtig battede noget? Og kunne du godt tænke dig at prøve en kiropraktor, men er du alt for nervøs over det famøse ”knæk”? Så kan du med fordel læse med her.

Hvordan foregår et kiropraktor besøg?

Du skal ikke være nervøs for at blive radbrækket første gang du besøger din kiropraktor. Behandlingen vil nemlig ikke blive sat i gang før du har gennemgået en særdeles grundig forundersøgelse.

Denne skal danne grundlag for planlægning af et behandlings forløb som tager udgangspunkt i netop dine smerter, skader og skavanker. Derfor er det vigtigt at kiropraktoren tager sig tid til at gennemgå samtlige punkter i forundersøgelsen førend han eller hun lægger hånd på dig.

I forbindelse med forundersøgelsen vil der blive taget røntgen billeder. Disse kan give kiropraktoren et billede af dine knoglers tilstand hvilket man ikke vil kunne få ved en manuel undersøgelse.

Din kiropraktor vil undersøge din krop ved palpering, det vil sige ved brug af sine hænder. Du vil også blive bedt om at stå, gå eller bruge dine arme mens kiropraktoren ser på. På den måde kan spændinger, skævheder og hæmninger i dit bevæge apparat konstateres.

Endelig vil du blive bedt om selv at gøre rede for dit sygeforløb. Dette kaldes anamnese og er vigtigt i forhold til tilrettelæggelse af din behandling. Og du vil selvfølgelig få mulighed for at udtrykke din eventuelle bekymring omkring kiropraktorens metoder.

Gå trygt til kiropraktor i Hammel

Hos Kiropraktoren i Hammel er du i sikre og professionel hænder. Her finder du nemlig udelukkende veluddannede og erfarne kiropraktorer som alle har gennemgået den femårige kiropraktor uddannelse med efterfølgende turnus, og som igennem mange år har behandlet patienter i klinikken.

Book tid på https://kiropraktoren-hammel.dk/