Er du ked af at betale formuer for opvarmning af dit hus – og er det særligt slemt, når vinteren er hård og lang? Så bør du overveje, om ikke denne opvarmning kan ske via en billigere og mere miljøvenlig opvarmningsform. Sidder du i et hus, som er varmet op ved hjælp af et gammelt, udtjent fyr eller via elektricitet, er der stor sandsynlighed for at du kan spare mange penge ved at skifte til en såkaldt varmepumpe.

Hvorfor skal jeg skifte til en varmepumpe?

Der er mange fordele ved at skrotte fyret eller de elektriske radiatorer til fordel for en varmepumpe. Moderne varmepumper er den mest billige og energi effektive måde, hvorpå du kan opvarme dit hus i 2019. En varmepumpe udnytter forskellen på temperaturen inden i og uden for huset, og kan ved hjælp af avanceret teknologi varme enten luften i dit hjem eller vandet i dine radiatorer op på langt mere effektiv vis end et fyr eller et elektrisk radiator system.

Med en varmepumpe får du meget mere varme for pengene. Du kan roligt regne med at skære op imod firs procent af dine samlede udgifter til varme bort, når du skifter til en varmepumpe. Og da du kan opnå offentligt tilskud i forbindelse med montering og installering af din nye varmepumpe, har denne hurtigt tjent sig ind.

Forskellige varmepumper til forskellige behov

Uanset hvordan du varmer dit hjem op p.t., vil du kunne finde en varmepumpe, som svarer til dine behov. En luft til luft varmepumpe vil kunne erstatte de dyre og ineffektive elradiatorer, og samtidig give dig renere luft. Du kan med fordel skrotte dit gamle fyr til fordel for en luft til vand varmepumpe, som snildt kan opvarme alt dit brugsvand og cirkulationsvand mindst lige så effektivt. Du kan finde et stort udvalg af varmepumper i Aars på vhvvs.dk