Hvis man har et fyr eller en brændeovn i sit hjem, kan man roligt overveje at fyre med træpiller. Der er nemlig utroligt mange fordele at hente ved at brænde træpiller af for at varme hjemmet op. Det gælder både for din egen økonomi og for klimaet. Træpiller er i modsætning til mange andre brændsler et biobrændsel, der er 100% CO2-neutralt. Den mængde CO2, der afgives, når man brænder træpillerne, svarer nemlig til den mængde, som træet har optaget fra luften i sin levetid. Samtidig får man en utroligt høj brændværdi, som giver god varme i hele hjemmet til utroligt lave priser.

Hvad er træpiller?

Træpiller er små ”piller”af savsmuld, der presses tæt sammen. Det er utroligt vigtigt, at man går efter træpiller i høj kvalitet, der udelukkende består af rent træ. Hvis man køber meget billige træpiller, kan man risikere, at brændslet også indeholder usunde kemikalier, som frigives i boligen og kan udgøre en risiko for dit helbred. Træpiller er dog et utroligt godt valg, så længe man vælger kvalitet. Det helt rene træ sørger nemlig for, at man får et højt askeindhold og en utroligt høj brændværdi. Samtidig er træpiller utroligt nemme at have med at gøre, og de sviner ikke. Derfor kan du roligt prøve at fyre med træpiller og se forskellen for dig selv.

Bestil allerede i dag

Vil du gøre noget godt for både dig selv og miljøet? Det lyder for godt til at være sandt, men træpiller er en 100% ren og miljøvenlig brændsel, der samtidig kan give store besparelser på varmeregningen. På den måde er det en sand win-win situation, hvor både du og miljøet kan nyde godt af et skift i brændsel. Du kan bestille træpiller online og til utroligt gode priser. Så hvad venter du på? Prøv træpiller i dag og mærk den store forskel.