Turistkørsel i Nordjylland? Læs mere her

Står du for at skulle have drengene med på skiferie i Schweiz eller i Norge? Skal dit fodbold eller håndbold hold til stævne i Danmark eller et andet sted i Europa, eller skal hele klubben en tur i træningslejr? Eller står du med en gymnasie klasse, som skal på en uges studie rejse? Så har du brug for et pålideligt bus selskab, som kan sørge for, at I kommer godt og sikkert frem – i et køretøj, som svarer til jeres behov, både hvad angår størrelse og faciliteter.

Tryg turistkørsel med Fjerritslev Busserne

Fjerritslev Busserne er et dansk busselskab med hovedkvarter i det nordjyske – nærmere betegnet Fjerritslev i Jammerbugt Kommune. Fjerritslev Busserne råder over en stor og varieret vognpark, som omfatter alt fra de helt store turistbusser med toilet og tekøkken til minibusser og varevogne til eksempelvis flyttehjælp.

Fjerritslev Busserne kan hjælpe med alle former for transport inden for turistkørsel, skolebus kørsel, plejehjems kørsel, læge kørsel, handicap kørsel, firma kørsel og taxa kørsel – og står du og mangler en bil til flytning af større mængder gods, kan du hos Fjerritslev Busserne leje en passende flyttevogn.

Når du skal på længere ture, og derfor har brug for en eller flere turistbusser til at fragte selskabet fra punkt A til punkt B, kan du med fordel kontakte Fjerritslev Busserne. Her kan du blive serviceret med professionalisme uanset om du skal rejse internt i Danmark, eller om turen går til et af de mange skønne europæiske rejsemål. Fjerritslev Busserne står klar med turistbusser og kan levere løsninger over hele landet, fra Gedser til Skagen og fra Helsingør til Blåvandshuk, samt flere spændende steder i Europa – for eksempel Tyskland, Italien, Polen, Norge eller Sverige.

Er du interesseret i at høre mere, og eventuelt booke en turistbus til turistkørsel i Nordjylland, kan du kontakte Fjerritslev Busserne via hjemmesiden fjerritslev-busserne.dk